Cele mai bune actrițe ale secolului: florile criogenate!

Într-un articol anterior am prezentat câteva idei de aranjamente DIY (Do It Yourself) cu flori și plante criogenate, în care am inclus materialele necesare și pașii de urmat pentru realizarea acestora, fără a pune accent pe posibilele stiluri sau teme ale decorului. De aceea, articolul de față vine cu o sursă inspirațională de încredere, și anume: lumea cinematografiei. Așadar, am creat o listă cu unele dintre momentele noastre preferate cu flori, din filme și seriale TV, pentru ca toți iubitorii de flori să se inspire în viitoarele aranajamente cu flori și plante criogenate.

The Great Gatsby (2013)

În adaptarea lui Baz Luhrmann a cărții lui F. Scott Fitzgerald, Daisy (Carey Mulligan) și Jay (Leo DiCaprio) se reîntâlnesc în mijlocul unei explozii absolut ridicole de orhidee. Nu este acesta cel mai romantic cadru pentru o reuniune? Designul floral a fost puternic inspirat de Constance Spry, o legendară și revoluționară florăreasă engleză din anii 1930 - întregul film merită vizionat sau revăzut numai pentru flori!

Friends - "The One with Monica and Chandlers Wedding" (2001)

Monica și Chandler au dat startul tendințelor în materie de nunți pentru noul secol cu o alegere foarte chic: buchetul cu un singur tip de floare en masse. Buchetul de mireasă al Monicăi, alcătuit numai din trandafiri roșii, striga doar dragoste și romantism, dar să nu uităm eleganța buchetului de cale al lui Pheobe și Rachel și a orhideelor împletite în părul lor.

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Pajiștea este un element cheie de-a lungul poveștii de dragoste dintre Bella și Edward, un sanctuar al iubirii lor, ce pare să devină tot mai luxuriantă pe măsură ce filmul avansează. În acest film, pajiștea a evoluat de la un pic de iarbă și câteva flori la un câmp de vis cu flori cosmos albastre și violet, lisianthus și scabiosa.

Big Fish (2004)

Ewan McGregor interpretează cu brio rolul unui romantic incurabil care "își spune poveștile de atâtea ori, încât el devine poveste". În cea mai captivantă scenă a filmului, el are o încercare grandioasă de a-și cuceri fata visurilor sale, plantând o mare de narcise galbene în fața ferestrei ei. Visul extravagant al oricărei iubitoare de flori.

Sex and The City: The Movie (2008)

Unul dintre cele mai iconice momente din acest film este nunta eșuată a lui Carrie Bradshaw cu Mr. Big. Rochia lui Carrie, Vivienne Westwood, rochiile îndrăznețe ale domnișoarelor de onoare, cât și buchetele en masse ale acestora au stabilit tendința în materie de nunți pentru mulți ani. În această scenă, este fascinant să privești cum uimitorul buchet de mireasă al lui Carrie, format din trandafiri de grădină și gardenii de culoare albă, mov și crem, sfârșește în bucăți după ce îl folosește pentru a-l lovi pe Mr. Big pentru că a renunțat la nunta lor. Încă ne întrebăm dacă a fost o risipă de flori spectaculoase sau o bună utilizare a buchetului.

În încheiere, nu putem decât să ne mărturisim respectul enorm pentru toți artiștii florali care creează magie în cinematografie pentru ca noi toți să ne bucurăm de frumusețea și bogăția florilor. Acum, tot ce mai rămâne de făcut este să te gândești care este scena ta favorită cu aranjamente florale, apoi, să-ți lași creativitatea să se ocupe de restul lucrurilor pentru a aduce o parte din film chiar la tine acasă.

Comentarii (0)

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.