De ce sunt trandafirii criogenați cadoul perfect?

Trandafirii criogenați cresc rapid în popularitate deoarece atrag atenția și pot fi cadourile ideale.

Trandafirii criogenați sunt acei trandafiri supuși unui proces chimic pentru ca aceștia să devină de lungă durată. Procesul de criogenare a trandafirilor este diferit față de cel de uscare. Când oamenii usucă flori, de obicei le așază cu susul în jos pentru o perioadă ce poate dura de la câteva zile la o săptămână, care deshidratează de-a binelea tulpina și floarea.

Cât timp procesul de criogenare al trandafirilor este dus la capăt corect, aceștia vor arăta incredibil de vibrant în timp ce își mențin durabilitatea.

Este esențial să criogenăm în mod adecvat florile la apogeul acestora. O plantă naturală își va menține majoritatea caracteristicilor de frumusețe prin criogenare imediat ce procesul este dus la capăt.

Criogenarea florilor proaspete la culmea frumuseții face posibilă crearea de aranjamente florale de durată care arată 100% natural. Criogenarea plantelor este un proces eco-friendly care înlocuiește seva naturală a florilor cu conservanți.

Care sunt beneficiile?

Beneficiul primar care apare după criogenarea trandafirilor este faptul că aceștia devin de lungă durată. De asemenea, odată criogenați, aceștia nu mai au nevoie de apă sau lumină solară. Asta face trandafirii potriviți pentru o paletă largă de utilizări.

Sunt, de asemenea, cadouri fantastice deoarece oamenii prețuiesc trandafirii și își doresc să îi păstreze cât mai mult cu putință. Să oferi cuiva trandafiri criogenați ca aranjament poate fi îndeosebi semnificativ. În aceeași ordine de idei, nu necesită vreun tratament special, fapt ce aduce o lipsă de stres pentru beneficiari, care pot admira trandafirii fără să se mai îngrijoreze în legătură cu menținerea aspectului acestora.

Cât rezistă trandafirii criogenați?

Poate că vei decide să îți pui trandafirul criogenat într-un vas sau pe o poliță, unde vor rezista între 2-5 ani. Unii trandafiri criogenați vin în carcase sigilate, ceea ce îi face să se mențină cât de mult posibil. Acest tip de flori aduce ceva special oricărui cadru sau oricărei camere, formând o decorațiune interioară minunată sau chiar un element de artă florală.

Nimic nu se compară cu frumusețea unui trandafir. Dacă iubești trandafirii, vei dori cu siguranță să ai parte de beneficiile criogenării. De asemenea, un trandafir criogenat poate fi un cadou excepțional datorită frumuseții acestuia, mai ales de Valenine's Day sau Dragobete deoarece este 100% real, dar mai de durată decât un buchet clasic de trandafiri.

Comandă de la Crio Flowers!

Suntem singurii distribuitori autorizați din România ai trandafirilor criogenați Rose Amor și facem tot ce putem pentru a ne asigura că experiența ta în ceea ce privește comanda și livrarea să fie perfectă și că achiziția ta este ceva deosebit pentru tine și cei dragi ție. De ce să oferi cuiva drag trandafiri care abia dăinuie, când poți lua un cadou ce îi va uimi și înviora timp de ani de zile?

Trandafirii sunt un clasic, iar criogenarea acestora oferă beneficiarului o modalitate de a se bucura de ei pentru mai mulți ani. Trandafirii criogenați sunt o alternativă superioară celor uscați, având, de asemenea, o perioadă de viață mult mai mare decât florile proaspete.

Comments (0)

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.