Decorul cu aranjamente florale - invitatul special al oricărui festival

Aranjamentele florale sunt o parte esențială a decorului la festivalurile muzicale, ce adaugă un aer plin de culoare evenimentului și creează un ambient plăcut pentru spectatori. În funcție de tema festivalului, ele pot fi în diverse culori, pot fi de diferite dimensiuni și pot fi așezate în nenumărate moduri. În cele ce urmează, vom vedea cum sunt valorificate aranjamentele florale din flori criogenateuscate și artificiale la cele mai cunoscute festivaluri din România.

1. Neversea – festivalul muzical care are loc în Constanța și este unul dintre cele mai importante evenimente de pe litoralul românesc. În ceea ce privește decorul, aranjamentele florale joacă un rol cheie în crearea unei ambianțe primitoare pentru participanți, fiind utilizate în mai multe moduri, începând cu decorarea scenelor, care sunt amplasate chiar pe plajă. Aici, spectaculoasele aranjamente florale în culori vii și intense, cu flori criogenate precum trandafiriilalelele și hortensiile, sunt folosite pentru a atrage atenția asupra scenei și pentru a completa atmosfera de vacanță și distracție. De asemenea, în zonele VIP și zonele de relaxare, aranjamentele florale creează un spațiu confortabil și elegant pentru oaspeți, cu ajutorul florilor delicate – iasomie, orhidee, crini și irisi. În plus, decoruri din oleandru, lavandă, agave și cactus sunt amplasate în zonele de acces și în jurul perimetrului pentru a accentua atmosfera plină de viață a evenimentului. 

2. Untold – este cel mai mare festival de muzică din România, organizat în orașul Cluj-Napoca, care adună mii de fani din întreaga lume. Când vine vorba de amenajarea spațiilor din festival, aranjamentele florale sunt prima alegere pentru completarea spiritului de festival și pentru menținerea energiei pozitive, fiind folosite pentru a decora scenele principale, zonele VIP și zonele de relaxare. În funcție de tema anului, decorul poate fi inspirat din natură, adăugând aranjamente cu flori proaspete până la aranjamente cu flori uscatecriogenate sau plante artificiale. Un alt aspect important este faptul că decorațiunile sunt create din materiale ecologice și sustenabile. Pentru a minimiza impactul asupra mediului, organizatorii utilizează plante și flori cultivate local sau importate într-un mod responsabil, astfel încât să nu dăuneze mediului.

3. Electric Castle –  organizat în Transilvania, festivalul are ca scop să unească muzica, tehnologia și arta alternativă. Decorul și spațiile atent amenajate din festival implinesc un rol important în crearea unei atmosfere de basm și plină de culoare. Aranjamentele florale folosite sunt cu adevărat remarcabile și diferite față de cele utilizate la alte festivaluri, fiind concepute pentru a îmbina florile cu instalațiile artistice și pentru a creea un mediu în care vizitatorii sunt purtați într-o lume magică. Acestea sunt realizate într-o varietate de stiluri, inclusiv stiluri moderne, boeme și chiar și cele inspirate din natură. În plus, aranjamentele florale sunt folosite pentru a amenaja zone de relaxare, unde vizitatorii se pot retrage din atmosfera plină de energie și agitație a festivalului și se pot bucura de o oază de liniște și de frumusețe. 

4. Summer Well – este unul dintre cele mai mari și mai populare festivaluri de muzică alternativă și indie din România. Organizat în fiecare an în București, acest eveniment este cunoscut pentru atmosfera relaxată și vibe-ul pozitiv. Printre elementele care fac posibila această atmosfera liniștită se numără și aranjamentele florale ce sunt concepute pentru a se potrivi cu tema generală a evenimentului. Acestea sunt realizate cu flori criogenate sau uscate și frunze verzi, precum și cu alte plante decorative, care sunt folosite pentru a crea efecte vizuale interesante și pentru a atrage privirile vizitatorilor. Aranjamentele florale sunt plasate în diferite zone din festival, inclusiv pe scena principală, în zonele VIP și în zonele de relaxare. În general, acestea sunt concepute pentru a fi simple, dar elegante și moderne, cu culori luminoase și vibrante care completează perfect atmosfera de sărbătoare și de distracție a festivalului De asemenea, aranjamentele florale sunt adesea reciclabile, astfel încât să se minimizeze impactul asupra mediului.

Așadar, indiferent de modul în care sunt folosite, aranjamentele florale din plante și flori criogenate, uscate sau artificiale reprezintă un element temeinic în crearea unei atmosfere plăcute și prietenoase la orice festival muzical.

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.