Elemente decorative cu flori uscate – absolut necesare unei nunți!

Florile sunt unul dintre cele mai importante elemente pentru decorarea unei nunți. Acestea nu numai că adaugă culoare și frumusețe evenimentului, dar și reflectă personalitatea mirilor. Există o varietate de opțiuni disponibile, în ceea ce privește alegerea florilor potrivite, dar în acest articol ne vom concentra asupra unor elemente specifice din flori criogenate care pot fi folosite în decorarea evenimentului. Dacă încă nu ai aflat motivele pentru care să alegi florile criogenate în detrimentul celor proaspete, te invit să citești articolul anterior.

1.      1. Lumânări

Lumânările de nuntă cu flori pot fi folosite pentru a decora mesele de nuntă sau pentru a fi purtate de către mire și mireasă în timpul ceremoniei, fiind  disponibile într-o mulțime de stiluri și dimensiuni. Acestea adaugă o notă romantică și creează o atmosferă caldă și primitoare pentru invitați. Achillea uscată și Lagurus uscat sunt o pereche armonioasă pentru un astfel de aranjament.

2.      2. Cocarde și corsaje

Cocardele și corsajele din flori sunt accesorii minunate pentru orice eveniment, în special pentru nuntă. Ele pot fi personalizate în funcție de culorile nunții și pot include flori, frunze și alte elemente decorative. Acestea aduc un plus de eleganță și stil, și sunt o bună modalitate de a completa ținuta. Glixia uscată este ideală pentru cocarde și corsaje datorită gamei diversificate de culori în care este disponibilă.

Elemente decorative cu flori uscate – absolut necesare unei nunți!

1.      3. Ghirlande și bolte de flori

Ghirlandele și boltele sunt elemente decorative care pot fi realizate din flori și pot fi amplasate în diferite zone ale locației de la nuntă, cum ar fi intrarea sau altarul. Cele mai impresionante aranjamente florale de acest fel conțin plante ce oferă volum și textură, precum Craspedia uscată, Pampasul uscat sau Protea uscată.

.      F4. Flori pentru tortul de nunta

Tortul de nuntă poate fi decorat cu flori uscate pentru a se asorta cu tematica și culorile nunții. În acest caz, lavanda este planta potrivită din cele mai multe puncte de vedere: este intens colorată și parfumată și mai mult decât atât ...este comestibilă!

3.      5. Panourile pentru fotografii

Panourile pentru fotografii sunt nelipsite oricărui eveniment. Acestea pot fi realizate din diverse materiale, dar florile uscate sunt cea mai fină alegere, indiferent de tipul plantei alese. Panourile din flori sunt utilizate pentru a crea un colț de fotografii pentru invitații doritori de a captura amintirile nunții.

Decorațiunile din flori, indiferent de tip, culoare sau tematică, sunt indispensabile oricărui eveniment plin de armonie. Elementele ornamentale prezentate sunt doar câteva exemple din multitudinea posibilelor alegeri, însă variantele se pot întinde la infinit deoarece creativitatea nu are limite. Tu ce decorațiuni consideri absolut necesare unei nunți?

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.