Top 5 aranjamente florale înfricoșător de creative

 

Halloweenul este, cel mai probabil, cea mai așteptată sărbătoare din toamnă și este adesea asociată cu povești de groază, fantome, monștri și vrăjitoare, ceea ce îl face un moment potrivit pentru a viziona filme de groază sau a amenaja ,,case bântuite”. Cu alte cuvinte, Halloweenul este ocazia perfectă de a crea aranjamente înfricoșătoare. Articolul de astăzi va prezenta 5 idei de decoruri DIY perfecte pentru Halloween, utilizând florile și plantele uscate, criogenate sau artificiale.

1. Aranjament cu trandafiri negri – Folosește trandafiri negri și adaugă elemente înfricoșătoare precum pene de corb sau frunze uscate în culori închise. Poți pune trandafirii într-un vas negru sau un ghiveci cu decorațiuni tematice de Halloween, precum o vază în formă de craniu.

2. Lumânări și flori – Așază câteva lumanari de Halloween, negre sau portocalii, într-un suport sau platou și adaugă flori în jurul lor, precum trandafiri portocalii, crizanteme, cale sau dalii pentru un aspect elegant și festiv.

3. Zombi în gradină – Dacă ai un spațiu exterior, creează un mic cimitir de plante folosind ghivece cu plante decorative, precum iarbă ornamentală, care să arate ca niște fire de iarbă uscată. Poți adăuga și câteva figurine tematice de Halloween printre plante.

4. Stropitori de sânge – Pentru un aspect cu adevărat înfricoșător, folosește flori albe, cum ar fi crizantemele, și stropește-le cu vopsea roșie într-un mod în care să se asemene cu petele de sânge. Așază-le într-un vas sau cutie de lemn pentru un efect dramatic.

5. Arborele fantomelor – Utilizează ramuri goale sau negre și atașează figurine de Halloween la vârfurile ramurilor. Poți adăuga, de asemenea, lumanări sau luminițe pentru a ilumina aranjamentul pe timp de noapte.

În esență, Halloweenul este o sărbătoare plină de distracție și creativitate. Deși este adevărat că crizantemele și daliile nu sunt tocmai înfricoșătoare, există multe modalități prin care vă puteți asigura că aranjamentele florale de Halloween sunt cu adevărat senzaționale. De la palete de culori aproape negre până la tulpini uscate și vaze înfiorătoare, aceste flori de Halloween sunt atât de impresionante încât vă vor face pielea de găină.

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.