Top 5 flori uscate sau criogenate ale toamnei 2023

Florile de toamnă sunt cunoscute pentru nuanțele lor de vibrante de roșu, portocaliu și mov. Aceste culori bogate și pătrunzătoare sunt rezultatul unor flori clasice de toamnă precum trandafirii, crizantemele, daliile și floarea-soarelui, care sunt adesea asociate cu această perioadă magică a anului.

Deoarece știm că tendințele în aranjamentele florale pot varia de la an la an, iar preferințele pot diferi în funcție de regiune și gusturile individuale, v-am pregătit un top 5 al celor mai populare perechi de flori tomnatice criogenate sau uscate ale anului, în care sigur vă veți regăsi.

  1. Dalii și Crizanteme – două plante care se completează perfect într-un aranjament floral de toamnă datorită paletei extinse de culori vii în care sunt disponibile și a formelor lor asemănătoare, dar care exprimă emoții diferite. Daliile vor aduce o notă dramatică, în timp ce crizantemele vor oferi o notă caldă și primitoare, creând astfel un echilibru frumos în aranjamentul tău.
  2. Amaranthus și Protea – în ultimele luni ale anului, paleta de culori este mai limitată decât în primăvară și vară, așa că textura devine esențială. Amaranthus și Protea se regăsesc în diverse nuanțe subtile superbe, însă ce le face cu adevărat speciale este textura unică a acestora: amaranthus – pufos, protea – ascuțită.
  3. Floarea-Soarelui și Spicele de grâu – un aranjament floral de toamnă cu floarea soarelui și spice de grâu poate crea o combinație minunată, exprimând simbolurile sezonului și aducând un farmec rustic și călduros în decorul de toamnă. Floarea soarelui reprezintă lumina și căldura, în timp ce spicelele de grâu simbolizează recolta și bogăția sezonului.
  4. Hortensie și Botao – acest aranjament floral cu hortensii și botao aduce împreună două plante care se completează perfect într-un mod inedit. Hortensiile aduc o notă de rafinament și romantism cu nuanțele lor moi, în timp ce botao adaugă o notă luminoasă și veselă cu globurile sale aurii sau galbene. Combinația dintre cele două oferă echilibru și contrast, creând astfel un aranjament frumos și distinctiv de toamnă.
  5. Eucalipt și Trandafiri – o pereche elegantă și sofisticată, ce pune în valoare textura și aroma specifică a eucaliptului, precum și frumusețea trandafirilor. Eucaliptul adaugă textură și un miros minunat, în timp ce trandafirii aduc eleganță și frumusețe. Culorile calde ale trandafirilor se potrivesc perfect cu tonurile verzi și albastru-verzi ale eucaliptului, creând astfel un aranjament echilibrat și sofisticat pentru decorul toamnatic.

Utilizarea florilor criogenate sau uscate specifice toamnei aduce mai multe avantaje. Acestea au o durabilitate extinsă, astfel încat aranjamentele florale pot fi bucuria ochilor pentru o perioada mai îndelungata. De asemenea, versatilitatea florilor uscate sau criogenate nu este o problemă deoarece sunt disponibile pe tot parcursul anului, permițând combinarea florilor de toamna cu cele din afara sezonului. Florile uscate si criogenate pot fi folosite pentru a crea decoratiuni interioare care aduc un strop de toamna in casa, fara a fi nevoie de ingrijire constanta.

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.