• La reducere!
Buchet Festiv Bujori

Buchet Festiv Bujori

p3892
stoc epuizat
260,00 lei
cu TVA

Coluare : Alb - Roz

CULOARE
  • MULTICOLOR

Doresc să fiu anunțat când acest produs este disponibil

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Descriere: Buchet Festiv Crini

Specificatii : diametru 30cm , inaltime 35cm

Setul contine si cocarda!

Continutul buchetului : 

  1. Plante si flori uscate : In Roz, Flori Capsuni Albite, Flori Capsuni Rosii, Flori Capsuni Galbene, Talaris Roz.
  2. Flori si plante artificiale : Crini , Bujori Roz, Bujori Roz Pudra, Hortensie Alb-Lila.

Florile uscate au cunoscut o creștere a popularității în ultima vreme - și nu este greu de văzut de ce.

Actul de uscare a florilor datează din cele mai vechi timpuri. Presarea florilor era o distracție victoriană, în special pentru femeile din clasa mijlocie și superioară. Florile erau adesea presate între paginile unei cărți ca o amintire a unei anumite persoane sau pentru a păstra amintirea unui eveniment special.

Cum ai grija de Buchetele festive ?

A avea grijă de florile și plantele uscate este destul de simplu. Principalul factor care le afectează sunt lumina și umiditatea. Lumina solară directă poate provoca estomparea florilor. Umezeala poate fi absorbită și le poate ofili.

Florile uscate sunt 100% naturale și biodegradabile, deci, dacă sunteți îngrijorat de mediu, acestea sunt o opțiune bună.

La Crioflowers.ro ne străduim să oferim cele mai elegante și fascinante cadouri pentru dvs. și pentru cei dragi.De aceea in aceasta categorie veti gasi produse ,cadouri ce sunt gata de oferit.

Florile și plantele uscate sunt pentru cei care preferă atmosfera rustică. Există un anumit farmec care vine odată cu delicatețea florilor uscate. Aranjamentele cu flori si plante uscate pot păstra liniile grațioase, texturile și culorile florilor și frunzelor cu un aspect subtil și ușor îmbătrânit.

Crioflowers.ro va ajuta la crearea decoratiunilor si aranjamantelor florale cu o gama variata de flori si plante criogenate !

Atentie!!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod in functie de calitatea imaginii, intensitatea de lumina, culoare, aspect etc. de imaginile produselor livrate.

Diametru
30cm
Dimensiuni
30-35cm
5940000009106
1
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie ! !

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.