Ramura Craciunita Albastru Petrol

    Ramura Craciunita Verde Petrol

    p4070
    in stoc
    12,00 lei
    cu TVA Livrare in 1-2 zile

    Culoare : Verde Petrol

    Se vinde la bucata

    CULOARE
    • VERDE

     Evaluările și recenziile clienților
    Nimeni nu a postat încă o recenzie
     

    Descriere : Ramura Craciunita Verde Petrol

    Inaltime : 35 cm

    Diametru : 

    Din ce sunt fabricate plantele artificiale? În primul rând, luati în considerare acest lucru: plantele artificiale își inspiră designul din plante reale, vii. Sunt, în esență, copii non-vii ale plantelor reale.

    În general, plantele artificiale sunt fabricate din materiale plastice. Veți vedea adesea tulpini verzi din plastic pentru majoritatea florilor și plantelor de pe piață de astăzi.Pe lângă materialele plastice, plantele și florile artificiale pot încorpora alte materiale, cum ar fi hârtia, mătasea sau chiar poliesterul. Și, ca și îmbrăcămintea, plantele artificiale pot folosi și bumbac sau raion.

    Ramura Craciunita Verde Petrol pentru casa sau biroul meu?

    Ramura Craciunita Verde Petrol rămâne proaspătă tot timpul anului. Îți aduce in spațiu nuante verzi neașteptate, fără a fi nevoie să o udați sau să vă faceți griji dacă va fi suficient soare. Așezați această planta artificiala oriunde, de la măsuța de cafea la masa de luat cina, televizoarele, rafturile sau în spațiul dvs. de lucru.

    Calitate

    Ramura Craciunita Verde Petrol este fabricată folosind un plastic foarte fin, ceea ce înseamnă că este foarte rezistentă la uzură și durabilă, rămânând în același timp moale și suplă la atingere, la fel ca planta vie.

    Unde pot folosi Ramura Craciunita Verde Petrol?

    Este stabilă la UV, ceea ce înseamnă că este rezistentă la toate elementele exterioare și poate fi utilizată la exterioar. Aceste plante artificiale arată minunat în jgheaburi, ghivezi la ferestre, coșuri suspendate sau pe pereti artificial de grădină verticală, lista este interminabilă! În mod egal, dupa cuma am specificat mai sus,este o plantă artificiala ce poate fi folosita si in interioarul casei dvs.

    Atentie!!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod in functie de calitatea imaginii, intensitatea de lumina, culoare, aspect etc. de imaginile produselor livrate.

    Dimensiuni
    30-35cm
    13 Produse
    No reviews

    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

     Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie ! !

    Produs adăugat în lista de dorințe
    Product added to compare.