Floare Acacia Lemn Galben

    Floare Acacia Lemn Galben

    p4494
    in stoc
    17,00 lei
    cu TVA Livrare in 1-2 zile

    Culoare: Galben

    8buc/buchet

    CULOARE
    • GALBEN

     Evaluările și recenziile clienților
    Nimeni nu a postat încă o recenzie
     

    Floare Acacia Lemn Galben

    Descriere : 

    Culoare: Galben

    Material : Lemn

    Diametru Floare : 6 cm

    Set : 8buc/buchet

    Floare Acacia Lemn Galben plante decorative pentru aranjamentele florale.

    Unde pot folosi Floare Acacia Lemn Galben?

    Este stabila la UV, ceea ce înseamnă că este rezistentă la toate elementele exterioare și poate fi utilizată la exterioar. Aceste plante artificiale arată minunat in orice incapere a casei, biroului, terasei sau in combinatie cu panourile artificiale de grădină verticală, lista este interminabilă! 

    Florile din lemn menține parțial calitatea florilor naturale. Cu toate acestea, florile din lemn  durează atât de mult cât plantele conservate. Ramurile, tulpinile și petalele florilor din lemn sunt mai fragile, iar culorile petalelor rezista in timp.Diferitele tipuri de flori au o putere de durată diferită. În timp ce un buchet de flori proaspete durează aproximativ o săptămână cu o îngrijire adecvată, un buchet de flori din lemn poate dura până la câteva luni, ceea ce îl face o opțiune mai durabilă pentru cei care sunt practici. De asemenea, florile și plantele din lemn sunt mai accesibile decât florile tăiate proaspete. . De fapt, florile din lemn pot dura ani cu grijă, făcându-le o opțiune mult mai puțin risipitoare.

    Putem folosi in combinatie cu trandafiri criogenati si plante criogenate ?

    Toată lumea are preferințe diferite atunci când vine vorba de flori: flori uscate, proaspete sau conservate. Fiecare tip de floare are un aspect, un scop, avantaje și dezavantaje diferite. Depinde de funcția de tip și de scopul pentru care este nevoie de flori.Deci raspunsul este da,putem folosii in aranjamente flori din lemn cu alte tipuri de flori si plante criogenate pentru a crea compozitii florale in vaze,cutii,cupole si terarii.Limita este doar imaginatia dvs!

    Crioflowers.ro va ajută la crearea decorațiunilor și aranjamentelor florale cu o gama variată de flori și plante criogenate! Sunt ideale pentru a fi folosite în aranjamente florale împreună cu trandafiri criogenatiflori și plante uscate, în tablouri cu mușchi și licheni stabilizați. Aranjamentele pot fi în vazecutiicupole sau terrarii.

     

    ATENȚIE!! Pozele au caracter informativ. Nuanțele pot diferi în funcție de lot, lumina în care au fost fotografiate, monitor sau ecranul fiecărui telefon, fiind vorba de plante, fiecare este unică în felul ei!

    Diametru
    6 cm
    35 Produse
    5940000002398
    1
    No reviews

    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

     Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie ! !

    Produs adăugat în lista de dorințe
    Product added to compare.