• -50%
  • Nou
Hortensie Criogenata Alb Cutie

Hortensie Criogenata Alb Cutie

p3867
in stoc
30,00 lei 60,00 lei -50%
cu TVA Livrare in 1-2 zile

Culoare: Alb - Crem

Culoare
  • ALB

 

Descriere: Hortensie Criogenata Alb - Creml Cutie

Specificatii : 20gr

Ce sunt plantele criogenate ?

Florile si plantele criogenate sunt plante 100% naturale.

Hortensie Criogenata Alb - Crem Cutie sunt rezultatul unui proces unic de conservare a plantelor în care seva naturală este înlocuită cu o soluție specială, care le va păstra aspectul, prospețimea și parfumul timp de mulți ani, fără a fi nevoie de sol, apă sau lumina soarelui.

Florile criogenate sunt naturale asadar,variații în dimensiuni, forme și culori pot exista între elementele cu aceeași referință. Unele părți pot prezenta defecte ușoare. Variațiile sunt de așteptat și acceptate cu produse naturale.

Care sunt avantajele de a folosi Hortensie Criogenata Alb - Crem Cutie?

Avantajele plantelor conservate constă în faptul că oferă prospețimea plantelor naturale la confortul plantelor artificiale. Mai mult, beneficiile includ: nu este nevoie de apă ;nu este nevoie de sol ; nu este nevoie de lumină ;fără creștere: volumul rămâne constant și controlat ; fără praf: spre deosebire de plantele artificiale plantele conservate nu au electricitate statică ; rezista mulți ani .

Studiile au arătat că păstrarea plantelor criogenate în spațiul de lucru sau acasă are efecte extrem de benefice asupra sănătății dumneavoastră. Plantele conservate sunt destinate exclusiv utilizării în interior. Deși nu au nevoie de iluminat special, pentru a asigura prospețimea și durata de viață optimă, este recomandat să le păstrați într-un mediu controlat de aer, cu niveluri de umiditate de cel mult 70%.

Sunt ideale pentru a fi folosite in aranjamente florale impreuna cu TRANDAFIRI CRIOGENATIFLORI SI PLANTE USCATE, in tablouri cu LICHENI SI MUSCHI STABILIZATI.Aranjamentele pot fi in vaze, CUTIICUPOLE SAU TERRARII.

Crioflowers.ro va ajuta la crearea decoratiunilor si aranjamantelor florale cu o gama variata de flori si plante criogenate !

329 Produse
1
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.