Eucalipt Cinerea Criogenat Verde

    Eucalipt Cinerea Criogenat Verde

    p4122
    stoc epuizat
    42,00 lei
    cu TVA

    Culoare: Verde

    Buchet de 80gr

    CULOARE
    • VERDE

    Doresc să fiu anunțat când acest produs este disponibil

     Evaluările și recenziile clienților
    Nimeni nu a postat încă o recenzie
     

    Descriere: Eucalipt Cinerea Criogenat Verde

    Specificatii : Gramaj 80gr

    Florile si plantele criogenate sunt plante 100% naturale.

    Eucalipt Cinerea Criogenat Verde este rezultatul unui proces unic de conservare a plantelor în care seva naturală este înlocuită cu o soluție specială, care le va păstra aspectul, prospețimea și parfumul timp de mulți ani, fără a fi nevoie de sol, apă sau lumina soarelui.

    Florile si plantele criogenate sunt naturale asadar,variații în dimensiuni, forme și culori pot exista între elementele cu aceeași referință. Unele părți pot prezenta defecte ușoare. Variațiile sunt de așteptat și acceptate cu produse naturale.

    Care sunt avantajele de a folosi Eucalipt Cinerea Criogenat Verde?

    Avantajele plantelor conservate constă în faptul că oferă prospețimea plantelor naturale la confortul plantelor artificiale. Mai mult, beneficiile includ: nu este nevoie de apă ;nu este nevoie de sol ; nu este nevoie de lumină ;fără creștere: volumul rămâne constant și controlat ; fără praf: spre deosebire de plantele artificiale plantele conservate nu au electricitate statică ; rezista mulți ani .

    Studiile au arătat că păstrarea plantelor criogenate în spațiul de lucru sau acasă are efecte extrem de benefice asupra sănătății dumneavoastră. Plantele conservate sunt destinate exclusiv utilizării în interior. Deși nu au nevoie de iluminat special, pentru a asigura prospețimea și durata de viață optimă, este recomandat să le păstrați într-un mediu controlat de aer, cu niveluri de umiditate de cel mult 70%.

    Sunt ideale pentru a fi folosite in aranjamente florale impreuna cu TRANDAFIRI CRIOGENATIFLORI SI PLANTE USCATE, in tablouri cu LICHENI SI MUSCHI STABILIZATI.Aranjamentele pot fi in vaze, CUTIICUPOLE SAU TERRARII.

    Crioflowers.ro va ajuta la crearea decoratiunilor si aranjamantelor florale cu o gama variata de flori si plante criogenate !

    Atentie!!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod in functie de calitatea imaginii, intensitatea de lumina, culoare, aspect etc. de imaginile produselor livrate.

    Tipuri de plante
    Eucalipt
    Dimensiuni
    50-80cm
    1
    No reviews

    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

     Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie ! !

    Produs adăugat în lista de dorințe
    Product added to compare.