Feriga Parchment Criogenata Albit
Feriga Parchment Criogenata Albit
  • Nou
Feriga Parchment Criogenata Albit
Feriga Parchment Criogenata Albit

Feriga Parchment Criogenata Albit

p2737
in stoc
59,90 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile

Culoare: Alb

2 buc/Pachet

CULOARE
  • ALBIT

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Feriga Parchment Criogenata Albit-lungimea variaza intre 40-50 cm.

Feriga Parchment , cunoscută că și feriga de munte este una dintre cele mai intalnite ferigi.O putem gasi in Europa Centrala, Africa de nord si Asia. 

Ce sunt plantele criogenate?

Feriga Parchment Criogenata Albit este supusă unui proces unic de conservare în care seva naturală este înlocuită cu o soluție specială, care le va păstra aspectul și prospețimea timp de mulți ani, fără a fi nevoie prea multă îngrijire. Florile criogenate sunt 100% naturale așadar, variații în dimensiuni, forme și culori pot există între elementele cu aceeași referință.

Care sunt avantajele de a folosi Feriga Parchment Criogenata Albit?

Avantajele plantelor conservate constau în prospețimea plantelor naturale la confortul plantelor artificiale. Mai mult, beneficiile includ:

  • nu este nevoie de apă;
  • nu este nevoie de sol;
  • nu este nevoie de lumina;
  • fără creștere: volumul rămâne constant și controlat;
  • fără praf: spre deosebire de plantele artificiale plantele conservate nu au electricitate statică;
  • rezistă mulți ani.

Studiile au arătat că păstrarea plantelor criogenate în spațiul de lucru sau acasă are efecte extrem de benefice asupra sănătății dumneavoastră. Plantele conservate sunt destinate exclusiv utilizării în interior. Deși nu au nevoie de îngrijire specială pentru a asigura prospețimea și durata de viață optimă, este recomandat să le păstrați într-un mediu controlat de aer, cu niveluri de umiditate de cel mult 70%.

Crioflowers.ro va ajută la crearea decorațiunilor și aranjamentelor florale cu o gama variată de flori și plante criogenate! Sunt ideale pentru a fi folosite în aranjamente florale împreună cu trandafiri criogenatiflori și plante uscate, în tablouri cu mușchi și licheni stabilizați. Aranjamentele pot fi în vazecutiicupole sau terrarii.

ATENȚIE!! Pozele au caracter informativ. Nuanțele pot diferi în funcție de lot, lumina în care au fost fotografiate, monitor sau ecranul fiecărui telefon, fiind vorba de plante, fiecare este unică în felul ei!

Tipuri de plante
Feriga
Lungime
50-70cm
19 Produse
1
No reviews
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie ! !

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.