• -5%
Ting Ting Verde Deschis

Ting Ting Verde Deschis

p1114
in stoc
9,69 lei 10,20 lei -5%
cu TVA Livrare in 1-2 zile
Time left

Culoare: Verde Deschis

Manunchi de 100gr

CULOARE
  • VERDE

 Evaluările și recenziile clienților
 (4/5)  - 1 evaluari
Vezi distributia
 

Descriere: Ting Ting Verde Deschis , fire naturale din lemn

Specificatii: 50 fire/manunchi

Florile uscate au cunoscut o creștere a popularității în ultima vreme - și nu este greu de văzut de ce.Actul de uscare a florilor datează din cele mai vechi timpuri. Presarea florilor era o distracție victoriană , in special pentru femeile din clasa mijlocie și superioară. Florile erau adesea presate între paginile unei cărți ca o amintire a unei anumite persoane sau pentru a păstra amintirea unui eveniment special.

Ting Ting Roz este pentru cei care preferă atmosfera rustică. Există un anumit farmec care vine odată cu delicatețea florilor uscate. Aranjamentele cu flori si plante uscate pot păstra liniile grațioase, texturile și culorile florilor și frunzelor cu un aspect subtil și ușor îmbătrânit.

Există câteva modalități prin care florile pot fi uscate: cu căldură, prin presare și prin uscare în aer.

Cum ai grija de Ting Ting Verde Deschis?

A avea grijă de florile și plantele uscate este destul de simplu. Principalul factor care le afectează sunt lumina și umiditatea. Lumina solară directă poate provoca estomparea florilor. Umezeala poate fi absorbită și le poate ofili.

Cat timp te poti bucura de Frunze Ting Ting Verde Deschis?

Florile proaspete uscate mențin parțial calitatea florilor naturale. Cu toate acestea, florile uscate nu durează atât de mult cât plantele conservate. Ramurile, tulpinile și petalele florilor uscate sunt mai fragile, iar culorile petalelor vor începe să se estompeze in timp.Diferitele tipuri de flori au o putere de durată diferită. În timp ce un buchet de flori proaspete durează aproximativ o săptămână cu o îngrijire adecvată, un buchet de flori uscate poate dura până la câteva luni, ceea ce îl face o opțiune mai durabilă pentru cei care sunt practici. De asemenea, florile și plantele uscate sunt mai accesibile decât florile tăiate proaspete. . De fapt, florile uscate pot dura ani cu grijă, făcându-le o opțiune mult mai puțin risipitoare.

Florile uscate sunt 100% naturale și biodegradabile, deci, dacă sunteți îngrijorat de mediu, acestea sunt o opțiune destul de bună.

Putem folosi in combinatie cu trandafiri criogenati si plante criogenate ?

Toată lumea are preferințe diferite atunci când vine vorba de flori: flori uscate, proaspete sau conservate. Fiecare tip de floare are un aspect, un scop, avantaje și dezavantaje diferite. Depinde de funcția de tip și de scopul pentru care este nevoie de flori.Deci raspunsul este da,putem folosii in aranjamente flori uscate cu alte tipuri de flori si plante criogenate pentru a crea compozitii florale in vaze,cutii,cupole si terarii.Limita este doar imaginatia dvs!

Atentie!!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod in functie de calitatea imaginii, intensitatea de lumina, culoare, aspect etc. de imaginile produselor livrate.

Tipuri de plante
Ting ting
Dimensiuni
50-80cm
12 Produse
5940000013127
1
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Recenzii
By (Babadag, Romania) on 02 Feb 2023 (Ting Ting Verde Deschis) :
(4/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.