Ciucuri Porumb Turquoise
Ciucuri Porumb Turquoise

Ciucuri Porumb Turquoise

p4441
in stoc
17,00 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile

Culoare: Turquoise;

Buchet de 5 fire.

CULOARE
 • TURQUOISE

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Ciucuri Porumb Turquoise - Buchet de aproximativ 5 fire cu gramajul variabil, iar lungimea fiind de 30 centimetri.

Ciucuri Porumb este o plantă cultivată în întreaga lume, dar este originar din Asia. Tulpinile sale subțiri și delicate se usucă frumos și se pot păstra pentru o perioadă lungă de timp, oferindu-le un aspect decorativ interesant și o textură plăcuta în compozițiile florale. Ciucurii de porumb pot fi folosiți într-o varietate de aranjamente florale, cum ar fi buchete, coroane, aranjamente de masă sau decorațiuni pentru perete. Aceștia pot fi combinați cu alte flori și plante uscate, cum ar fi delphinium, eucaliptul, frunzele de palmier sau graul pentru un aspect mai rustic. De asemenea, poate fi utilizată și în aranjamente minimaliste pentru a oferi un contrast textural interesant.

Ce sunt plantele uscate?

Plantele uscate sunt plante care au fost lăsate să se usuce în mod natural, fie prin expunerea la aerul uscat, fie prin îndepărtarea apei. Aceste plante pot fi folosite într-o varietate de moduri, în special pentru decorarea interioară sau exterioară. Plantele uscate sunt adesea durabile și pot fi păstrate pentru o perioadă mai lungă de timp fără a se deteriora, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în proiecte de decorare a casei. Florile și plantele uscate sunt 100% naturale așadar, variații în dimensiuni, forme și culori pot există între elementele cu aceeași referință.

 

Care sunt avantajele de a folosi Ciucuri Porumb Turquoise?

Avantajele plantelor uscate constau în prospețimea plantelor naturale la confortul plantelor artificiale. Mai mult, beneficiile includ:

 • nu este nevoie de apă;
 • nu este nevoie de sol;
 • nu este nevoie de lumina;
 • fără creștere: volumul rămâne constant și controlat;
 • fără praf: spre deosebire de plantele artificiale plantele conservate nu au electricitate statică;
 • rezistă mulți ani. 

Care sunt instrucțiunile de utilizare pentru Ciucuri Porumb Turquoise?

 • evitați presarea, strivirea sau deformarea florii
 • evitați contactul direct cu textile, căci colorantul poate păta. 
 • depozitare cu nivel dea umiditate scăzut;
 • nu necesită udare;
 • nu sunt toxice;
 • nu sunt comestibile;
 • nu expuneți în lumina directă a soarelui;
 • nu se depozitează lângă surse de căldură, radiatoare etc.;


Deși nu au nevoie de îngrijire specială pentru a asigura prospețimea și durata de viață optimă, este recomandat să le păstrați într-un mediu controlat de aer, cu niveluri de umiditate de cel mult 70%.

Crioflowers.ro va ajută la crearea decorațiunilor și aranjamentelor florale cu o gama variată de flori și plante criogenate! Sunt ideale pentru a fi folosite în aranjamente florale împreună cu trandafiri criogenatiflori și plante uscate, în tablouri cu mușchi și licheni stabilizați. Aranjamentele pot fi în vazecutiicupole sau terrarii.

 

ATENȚIE!! Pozele au caracter informativ. Nuanțele pot diferi în funcție de lot, lumina în care au fost fotografiate, monitor sau ecranul fiecărui telefon, fiind vorba de plante, fiecare este unică în felul ei!

Tipuri de plante
Ciucuri
Dimensiuni
20-30cm
29 Produse
1
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie ! !

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.