Licheni Verde Inchis-500gr

Licheni Stabilizati Verde Inchis

p794
in stoc
47,90 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile

Culoare: Verde Inchis

Aproximativ 500gr

Calitatea a II-a

Culoare
  • VERDE

 

Descriere: Licheni Stabilizati Verde Inchis

Lichenul este o plantă versatilă. Ideal pentru compoziții, tablouri și pereți verzi.

Ambalare: O cutie de carton de 38 x 18 x 9 cm. Conține aproximativ 400-500 gr de lichen. Cantitatea se poate modifica in functie de nivelul de umiditate a incaperii in care sunt pastrati.Contin impuritati si ace de pin.

Acoperire: 10-12 cutii acoperă aproximativ 1 m² (valori indicative necontractuale).

Origine: Europa de Nord.

Caracteristici tehnice: Colorare lichen prin coloranti textile (anti U.V.) - Protectie impotriva insectelor - Neinflamabil. Poate prezenta un miros de otet care se estompeaza in timp  dupa ce produsul este lasat la aerisit.

Utilizare: Utilizare exclusivă în interior / Nu udați / Nu expuneți la lumina soarelui / A se păstra departe de sursele de căldură.

Fotografii / videoclipuri: Toate fotografiile și videoclipurile noastre sunt fără retușuri. Cu toate acestea, este dificil să redați adevăratele culori ale unui produs. De asemenea, rețineți că redarea culorilor poate varia de la un ecran la altul.

28 Produse
1
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat în lista de dorințe
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.