Panglica Alb Merry Christmas

    Panglica Alb Merry Christmas

    p4058
    in stoc
    24,00 lei
    cu TVA Livrare in 1-2 zile

    Culoare: Alb
    16mmx20m

    CULOARE
    • ALB

     Evaluările și recenziile clienților
    Nimeni nu a postat încă o recenzie
     

    Descriere: Panglica Alb Merry Christmas

    Dimensiune: 16mmx20m

    Panglica Alb Merry Christmas este folosita in ocazii de sarbatoare - fie că împachetați cadouri de ziua de naștere, legați un ornament de Crăciun, înfășurați în jurul unui tort de nuntă sau chiar decorati un scaun ceremonial ,atârnați pe medalii de aur sau o folosiți pentru a lega un buchet de flori.

    Cand puteti folosi Panglica Alb Merry Christmas?

    Sunt ideale pentru a fi folosite atunci cand oferiti cutii cu aranjamente cu flori de sapun,pentru a lega ambalajele buchetelor de flori ,cutiile cu ursuleti din trandafiri de spuma sau cupolele cu trandafiri criogenati.

    Cu o gamă atât de largă de panglici disponibile, va exista cu siguranță o panglică care se va potrivi scopului dorit. Alegeți din selecția noastră extinsă de organza, satenuri ,grosgraine , metalice și panglici de florărie, pentru a aduce la viață toate ideile dvs.  de împachetare a cadourilor sau buchetelor de flori.

    Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Pozele ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site.

    41 Produse
    No reviews

    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

     Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie ! !

    Produs adăugat în lista de dorințe
    Product added to compare.